Mosogatógép, sütő, jégkásagép stb. alkatrészek...

Kés, élező, vágólap, pizzéria felszerelés stb...

Szárítógép, mosógép, sütő, stb. alkatrészek...

       Kávégép Szerviz

Saeco, Jura, Delonghi, Krups kávégépek szakszervize...

Rendelés info:

(kizárólag email-ben)

info@gastrobolt.hu

 

Átvételi pontok:

Budapest, Üllői út 372.

Nyitva tartás:

Hétfő-Péntek  8.00 - 17.00

Szombat          9.00 - 13.00

 

Kecskemét, Fecske utca 32. 

Nyitva tartás:

Hétfő-Péntek  8.00 - 17.00

Szombat          8.00 - 12.00

Kávégép Bolt

Alkatrész Kereső

Filter Bolt

 


Árukereső.hu

 

 

Nyelv váltás

MagyarEnglishDeutsch

Fizetési megoldás

Pénznem váltás

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Vízszűrő

Budapest, Üllői út 372.

info@gastrobolt.hu

 

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek  8.00 - 17.00
Szombat  9.00 - 13.00

 

Kecskemét, Fecske u. 32.

info@gastrobolt.hu

 

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek  8.00 - 17.00
Szombat  8.00 - 12.00

A legjobb minőségű eszközöknek is szükségük van a rendszeres ellenőrzésre, hiszen néha előfordul, hogy bizonyos alkatrészek cserére szorulnak. Ezen kiegészítők között akadnak olyanok is, amelyek a szűrésért felelősek. Webáruházunk vízszűrő kategóriáján belül olyan termékekkel találkozhat, amelyek között - nem meglepő módon - a vízszűrő is képviselteti magát. 

 

Mi a szűrők konkrét feladata, s melyik számít minőségi darabnak? Kínálatunkban sokféle kertészeti alkatrész található, s a következő pár sorban a szűrők legnagyobb használati előnyeiről is szót ejtünk.
A legjobb berendezések sem élnek örökké. Minden gép vagy rendszer igényli a törődést, s az olyan alapvető alkatrészek beszerzése, mint amilyen a vízszűrő, elengedhetetlen. Kínálatunkat úgy állítottuk össze, hogy kertjében se okozzon gondot a víz megfelelő szűrése. 

 

A vízszűrőknek is különféle változatai léteznek, így a vásárlás előtt érdemes mérlegelni, hogy melyik az, amelyik megoldást jelent a problémánkra. A szűrés tulajdonképpen egy létfontosságú folyamat, hiszen számos szennyeződéstől megszabadulhatunk ezáltal. 

 

De mit is jelent ez pontosan és milyen vízszűrőt válasszunk? Ha Önben is felmerültek már ezek a kérdések, akkor tartson velem bátran, és merüljünk együtt a válaszokban!

 

Mit is csinál egy vízszűrő?

 

Vizet szűr. Na jó, ez tudom, hogy túl egyértelmű volt, de sokan mégsem igazán vannak tisztában ennek a jelentőségével. Kertészeti kínálatunk kialakítása során azonban pontosan azt vettük figyelembe, hogy Önnek ne legyen gondja a szűréssel. 

 

A legtöbb műszaki kiegészítő beszerzése fejtörést okozhat nekünk, de szerencsére nem olyan bonyolult akkor, ha tudjuk, mi kell nekünk. Mi a helyzet a szűrőkkel? 

 

A szűrt víz nem képezheti vita tárgyát, akár ivóvízről, akár öntözővízről beszélünk. Fontos, hogy megszabaduljunk a folyadékban fellelhető szennyeződésektől, hiszen azok nemcsak az egészségre, de magára a rendszerre nézve is károsak lehetnek. 

 

A szűrőknek sem egyféle típusa ismert, emiatt a kiválasztás során körültekintőnek kell lennünk. 

 

Milyen vízszűrők léteznek?

 

Kategóriánkon belül tovább haladva számos minőségi szűrő kerülhet a szeme elé. Ha korábban nem volt még dolga ezekhez hasonló produktumokkal, akkor most vegyük együtt górcső alá az egyes változatokat!

 

Lejjebb tekerve bizonyára “összefutott” már a karbonit vízszűrővel, amely 5 mikronos szűrésre képes a belső kapilláris membránnak köszönhetően. Az IFP Protect szűrőpatronok tökéletesek az alacsony nyomás fenntartásához, és a baktériumok aránya egyaránt korlátozható a segítségével. A folyamat során fél év alatt 500 liter víz szűrhető. 

 

Kategóriánk termékeivel a komplett ozmózis rendszerek kiépítése szintén lehetséges. Ezeknek hála friss, tiszta és ízletes víz folyik majd a csapból, s gyakorlatilag egészséges életkörülményeket teremthetünk otthonunkban. 

 

Találkozhat még csövekkel, csapokkal, szűrőházzakkal, szűrőbetétekkel, vasszűrővel, víztesztelővel és számos más olyan kellékkel, amelyek a víz kezelését és szűrését bármilyen módon támogathatják. Minden attól függ, hogy mihez vagy mibe szükséges a szűrő. Az biztos, hogy ezek mindegyike hosszú távon hasznosítható. 

 

Ne feledje, a víz szűrése mindig fontos és nincs olyan helyzet, amelyben ezt mellőzhetnénk. Látogassa meg weboldalunk kínálatát, ahol kiválaszthatja a legszimpatikusabb darabokat! Ha ez is megtörtént, akkor kattintson a “Kosárba” opcióra!