Mosogatógép, sütő, jégkásagép stb. alkatrészek...

Kés, élező, vágólap, pizzéria felszerelés stb...

Szárítógép, mosógép, sütő, stb. alkatrészek...

Kategóriák

       Kávégép Szerviz

Saeco, Jura, Delonghi, Krups kávégépek szakszervize...

Rendelés info:

(kizárólag email-ben)

info@gastrobolt.hu

 

Átvételi pontok:

Budapest, Üllői út 372.

Nyitva tartás:

Hétfő-Péntek  8.00 - 17.00

Szombat          9.00 - 13.00

 

Kecskemét, Fecske utca 32. 

Nyitva tartás:

Hétfő-Péntek  8.00 - 17.00

Szombat          8.00 - 12.00

Kávégép Bolt

Alkatrész Kereső

Filter Bolt

 


Árukereső.hu

 

 

Nyelv váltás

MagyarEnglishDeutsch

Fizetési megoldás

Pénznem váltás

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Otthon és Kert

Budapest, Üllői út 372.

info@gastrobolt.hu

 

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek  8.00 - 17.00
Szombat  9.00 - 13.00

 

Kecskemét, Fecske u. 32.

info@gastrobolt.hu

 

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek  8.00 - 17.00
Szombat  8.00 - 12.00
Főkategória >Otthon és Kert

Otthon és kert

 

Saját otthonnal rendelkezni fizikai és érzelmi értelemben is érték. Azonban egy otthont nem elég birtokolni, folyamatosan fejleszteni, gyarapítani kell és szerencsére lehet is. Webáruházunk célja, hogy a mindennapi élethez szükséges termékeket és a kikapcsolódást szolgáló árucikkeket is elérhető közelségbe hozzuk vásárlóink számára. Az otthon és kert kategóriába tartozó széles választék hozzájárul ahhoz, hogy otthona és kertje jól felszerelt, ragyogó és kényelmes legyen. Egy olyan hely, ahová jó hazatérni és huzamosabb időt eltölteni.
Egy kertes ház nagy terekkel, kényelemmel és szabadsággal szolgál. Megajándékoz azzal a páratlan nyugalommal és csenddel, melyre mindannyiunknak szüksége van időnként. Épp ezért sokan örömmel költöznek kerttel rendelkező családi házba.

 

Ezt az ajándékot azonban óvni kell. Termékkategóriánk termékeivel próbálunk hozzájárulni ahhoz, hogy otthona valóban biztonságos és védelmező hely legyen. 

 

Otthon és kert felszerelések széles választékban

 

Az otthon és kert termékkategórián belül elérhető minden olyan termék, amelyre egy otthonban csak szüksége lehet. Mind a házon belülre, mind pedig a kertbe számos dolgot kell beszerezni, amelyet aztán jó színvonalon kell működtetni. Ehhez néhány kifogástalan minőségű alkatrész elengedhetetlen. A jakuzziba és medencébe való berendezések - úgymint szűrő, vízkezeléssel kapcsolatos kellékek, szűrőtisztító, mérőeszközök - mindegyike felfedezhető a palettán. 

 

Otthonában minden bizonnyal számos csap található, melyek időnként meghibásodhatnak, ezért javításuk, cseréjük válhat szükségessé. Otthonra szánt termékeink között rengeteg csaptelep és csapszűrő is megtalálható különböző méretben és típusban. A csapokhoz csapszűrők is elérhetőek.

 

Az egészséges életmód fenntartásának meghatározó része az elegendő, jó minőségű ivóvíz fogyasztása. Ennek biztosítása érdekében vízszűrő kancsókkal és vízszűrő palackokkal is készültünk az Ön számára. Ez utóbbiakat bárhová magával viheti. Vízszűrőink között megtalálhatóak a csapra telepíthető, asztali típusok és a beszerelhető termékek is. A komplett eszközökhöz természetesen különféle alkatrészekkel, kellékekkel, szűrőkkel is készültünk.

 

A biztonságos otthon alapfeltétele a tisztaság. ÖKO tisztító-mosószerek termékkategóriánkon belül környezetbarát, természetes eredetű tisztítószerek sokaságával várjuk, melyek segítségével a lakás minden szeglete tisztán és makulátlanul tartható vegyszerek használata nélkül.

 

Tisztító- és mosószereink között általános tisztítószer, mosogatószer, vízkőoldó, valamint mosószer, öblítő és szappan is kapható. Sőt, még a szépségápolást segítő biokozmetikumok is.

 

Rendelés pillanatok alatt

 

Webáruházunkban a rendelés egyszerűen és gyorsan véglegesíthető, hogy otthonában és kertjében minden a lehető leghamarabb kifogástalanul működhessen vagy épp álljon rendelkezésre. Ha a jakuzziba vagy a medencébe keres alkatrészeket, esetleg csapra ruházna be, vagy épp az ívóvíztisztítást, a háztartással kapcsolatos teendőket oldaná meg hatékonyan, kattintson a kívánt termék alkategóriájára, melyen belül máris listázódnak az elérhető kellékek és azon belül is azok a márkák, melyek gyártják őket.

 

Minőségi, otthonába és kertjébe szánt alkatrészeinket, felszereléseinket a lehető leghamarabb kiszállítjuk Önnek, miután a fizetési és a szállítási módok közötti választással, valamint adatai megadásával véglegesítette a rendelést. 

 

Küldetésünk, hogy környezetének minden eleme kifogástalanul működjön. Otthon és kert kategóriába tartozó termékeinknek hála ennek semmi akadálya!