Mosogatógép, sütő, jégkásagép stb. alkatrészek...

Kés, élező, vágólap, pizzéria felszerelés stb...

Szárítógép, mosógép, sütő, stb. alkatrészek...

Kategóriák

       Kávégép Szerviz

Saeco, Jura, Delonghi, Krups kávégépek szakszervize...

Rendelés info:

(kizárólag email-ben)

info@gastrobolt.hu

 

Átvételi pontok:

Budapest, Üllői út 372.

Nyitva tartás:

Hétfő-Péntek  8.00 - 17.00

Szombat          9.00 - 13.00

 

Kecskemét, Fecske utca 32. 

Nyitva tartás:

Hétfő-Péntek  8.00 - 17.00

Szombat          8.00 - 12.00

Kávégép Bolt

Alkatrész Kereső

Filter Bolt

Nyelv váltás

MagyarEnglishDeutsch

Fizetési megoldás

TOP termékek

Termékajánló

Pénznem váltás

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Sütés-Főzés

Budapest, Üllői út 372.

info@gastrobolt.hu

 

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek  8.00 - 17.00
Szombat  9.00 - 13.00

 

Kecskemét, Fecske u. 32.

info@gastrobolt.hu

 

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek  8.00 - 17.00
Szombat  8.00 - 12.00

Kedvenc háztartási gépeinket megannyi tevékenység során hasznosíthatjuk, s általában egy háztartásban több is megtalálható belőlük. Ezekben a praktikus masinákban számos alkatrész található, amelyekben azok együttes munkája vezet a hibátlan működéshez. Megesik azonban, hogy a folyamat mégsem lesz annyira hibátlan. Ez azt jelenti, hogy hamarosan egy elhasználódott alkatrész cseréjével kell szembenéznünk, amiben még segíthetnek is webáruházunk sütés-főzés kategóriájának termékei.

 

Hogyan? Ezt most együtt fogjuk kideríteni! Ismerje meg kínálatunkat!
Bármennyire minőségi gépek birtokába is jutunk, egy idő után megeshet, hogy a kisebb vagy nagyobb alkatrészeket is cserélnünk kell. Szerencsére webáruházunk háztartási gépek alkatrészeinek sokaságával várja Önt, így ez már ma nem jelenthet problémát. 

 

Összesen 21 csoport létezik a háztartási gép alkatrészek kategórián belül, tehát a szépségápolástól kezdve a takarításon át egészen a konyhai feladatok ellátását biztosító készülékek karbantartására, megújítására is lehetősége van. Mindenki tudja, hogy ezen gépen nélkül rendkívül nehéz lenne boldogulni, hiszen a mindennapi élet megkönnyítésében segédkeznek.

 

De mi történik akkor, ha ezek közül valamelyik meghibásodik? Nincs más választásunk, lépnünk kell. Fel kell mérni azt, hogy mi a meghibásodás oka, illetve azt, hogy hogyan hozható helyre. Alkatrészeink között remélhetőleg Ön is megoldást talál majd.

 

Konyhai gépek

 

Ha belegondolunk, nagyon sok konyhai gép támogat minket otthon nap mint nap. Amikor az egyik meghibásodik, az akár az egész napi tervünket átírhatja, ami nem kis bosszúságot okozhat nekünk. Ezt pedig egyikünk sem akarja. Ugye?

 

A sütésben és a főzésben a villany- vagy a gáztűzhelynek, valamint a különféle sütőknek van a legnagyobb szerepe, de az olyan kisebb háztartási gépeket is meg kell említenünk, mint amilyen a mikrohullámú sütő, a klíma, a fritőz, a kenyérsütő vagy a robotgép. 

 

Egy konyhának manapság már olyannyira felszereltnek kell lennie, hogy akár egy komplett menüsort is el tudjunk készíteni, hiszen ha máskor nem is, az ünnepek alatt vagy amikor vendégeket várunk, bizony birtokba vesszük. 

 

A sütés-főzést megkönnyítő gépek alkatrészei

 

Az alkatrészek világában ezerféle darab létezik, és elsőre nem is biztos, hogy tudjuk, melyik kell nekünk ezek közül. Webáruházunk sütés-főzés kategóriájában tényleg mindent megtalálható. De milyen alkatrészeket szükséges cserélni?

 

Egyértelműen csak akkor érdemes cserélni a gépeket, amikor már nem menthetjük meg őket, de erre életünkben talán egyszer kerül majd sor. Az alkatrészeket pedig szintén csupán olyan esetben cseréljük, ha valóban hibát észlelünk velük kapcsolatban. 

 

Bizonyos gépek esetében például új burkolatokat, csatlakozódugókat, lengéscsillapítókat szerelhetünk be. A tepsi, a sütőlámpa, a forgatókar vagy a gázégő tető a gáztűzhelyekhez, sütőkhöz passzolhatnak. Ugyancsak cserére szorulhat a konyhában a lángszóró gyűrű, a ventilátor járókerék, de az elektronikai produktumok egyaránt fontosak. Valójában nem is tudunk itt most minden egyes darabot felsorolni. 

 

Webáruházunkban az Ön háztartási gépével kompatibilis darabokra lelhet, hiszen a Siemens, a Neff, az Indesit, a Beko, a Gorenje, az AEG-Electrolux, a Miele, a Whirpool vagy a Philips márka alkatrészei is képviseltetik magukat kínálatunkban. Válassza ki a megfelelő alkatrészt, majd helyezze a “Kosárba”! Néhány nap múlva pedig házhoz viszik, így minden visszatérhet a régi kerékvágásba.