Mosogatógép, sütő, jégkásagép stb. alkatrészek...

Kés, élező, vágólap, pizzéria felszerelés stb...

Szárítógép, mosógép, sütő, stb. alkatrészek...

Kategóriák

       Kávégép Szerviz

Saeco, Jura, Delonghi, Krups kávégépek szakszervize...

Rendelés info:

(kizárólag email-ben)

info@gastrobolt.hu

 

Átvételi pontok:

Budapest, Üllői út 372.

Nyitva tartás:

Hétfő-Péntek  8.00 - 17.00

Szombat          9.00 - 13.00

 

Kecskemét, Fecske utca 32. 

Nyitva tartás:

Hétfő-Péntek  8.00 - 17.00

Szombat          8.00 - 12.00

Kávégép Bolt

Alkatrész Kereső

Filter Bolt

 


Árukereső.hu

 

 

Nyelv váltás

MagyarEnglishDeutsch

Fizetési megoldás

Pénznem váltás

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Szárítógép

Budapest, Üllői út 372.

info@gastrobolt.hu

 

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek  8.00 - 17.00
Szombat  9.00 - 13.00

 

Kecskemét, Fecske u. 32.

info@gastrobolt.hu

 

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek  8.00 - 17.00
Szombat  8.00 - 12.00

Nincs kellemetlenebb annál, mint amikor nem látunk a párától a lakásban. Meglehet, a mosást nem tudjuk kihagyni, hiszen tiszta ruhára mindig szükség van, viszont a szárítást máshogy is megoldhatjuk; például speciális szárítógép segítségével. Ha már rendelkezünk ilyen masinával, akkor jól tudjuk, aranyat érhet, de még a legjobb gépekkel is előfordulhat, hogy cserélni kell valamely alkatrészét. Webáruházunk szárítógép kínálata éppen ebben támogatja majd Önt. 

Járjunk utána, milyen szárítógép alkatrészek kaphatók, és hogy miért éri meg ilyen berendezést használni!
A modern kor hozta automata elgondolások között sokféle újítás szerepel, s ma már valamennyi folyamat automatizálható. A szárítógép például egyre több lakásban megtalálható. De mi a helyzet akkor, ha szeretnénk egy ilyen készüléket, de nincs neki elég hely otthonunkban? Bátran tegyük a mosógép tetejére! A mérete megegyezik a hagyományos, elöltöltős mosógépekével. 

Persze a szárítógép vagy a speciális alkatrészek kiválasztása során figyelnünk kell arra, hogy kizárólag a legjobb márkák termékei mellett voksoljunk. Weboldalunk háztartási alkatrész kínálata is jól érzékelteti, hogy mi csak minőségi produktumokat forgalmazunk. De egyáltalán mit takar a háztartási alkatrész fogalma, és milyen darabokat tudunk társítani a szárítógéphez? Vizsgáljuk meg őket egy kicsit közelebbről kategóriánk segítségével!

Miért szerezzünk be szárítógépet?

Ha még nem rendelkezik szárítógéppel, akkor szeretnénk bemutatni Önnek a leggyakoribb használati előnyöket.

A szárítógép legnagyobb pozitív hozadéka az, hogy elkerülhetjük a lakásban történő szárítás okozta kellemetlenségeket. Ez különösen akkor lényeges, ha többen lakunk egy fedél alatt. Ilyenkor ugyanis még több adag ruhát kell kimosnunk, de ezeket a ruhákat valahol szárítani is muszáj. A ruhaszárítók ideje már lejárt. A párás levegő hosszú távon egészségtelen, s a penész megjelenésének legfőbb kiváltó oka. Arról pedig már nem is kell beszélnünk, hogy ez mennyire egészségtelen. 

Szárítógép alkatrészek

Szárítógép kategóriánkon belül olyan márkák kiegészítőit, alkatrészeit szedtük össze Önnek, mint amilyen a Beko, a Gorenje, a Samsung, a Zanussi, az Indesit, a Bosch, a Siemens, a Miele vagy az AEG-Electrolux. 

Valószínűleg már rájött, hogy az ilyen produktumok esetében fontos a kompatibilitás, tehát hogy az adott márkához mérten válasszunk alkatrészeket is. Mielőtt vásárlásba kezdenénk, mindig mérjük fel a hiba okát, ha ez nem megy, kérjük ki szakember véleményét, ezután jöhet a megfelelő termékek beszerzése. 

A leggyakrabban vásárolt alkatrészek közé sorolható a gomb, az ajtózár, az ajtótartó, az alátét, a kondenzátor, a tömítés-szigetelés, a lefolyócső, a láb, a tengelyfedél, a burkolat, a csapágy vagy a szűrő.

Egy-két kiegészítő cseréje sokkal olcsóbb, mintha új gépet vennénk. Ajánlott rendszeresen ellenőrizni a készülék állapotát, s ki tudja, lehet, hogy egy-egy alkatrésszel évekkel növelhető meg a masina élettartama. 

Remélem, hogy Önnek is sikerült találnia valamit a kínálatunkban. Amennyiben aktuális a csere, akkor válassza ki a megfelelő alkatrészeket, majd helyezze a “Kosárba”! Adja meg a szállítási és a fizetési adatokat, így hamarosan megérkeznek majd azok az “életmentő” darabok, amelyeket pillanatok alatt beszerelhet, persze szigorúan csak segítséggel!