Mosogatógép, sütő, jégkásagép stb. alkatrészek...

Kés, élező, vágólap, pizzéria felszerelés stb...

Szárítógép, mosógép, sütő, stb. alkatrészek...

Kategóriák

       Kávégép Szerviz

Saeco, Jura, Delonghi, Krups kávégépek szakszervize...

Rendelés info:

(kizárólag email-ben)

info@gastrobolt.hu

 

Átvételi pontok:

Budapest, Üllői út 372.

Nyitva tartás:

Hétfő-Péntek  8.00 - 17.00

Szombat          9.00 - 13.00

 

Kecskemét, Fecske utca 32. 

Nyitva tartás:

Hétfő-Péntek  8.00 - 17.00

Szombat          8.00 - 12.00

Kávégép Bolt

Alkatrész Kereső

Filter Bolt

 


Árukereső.hu

 

 

Nyelv váltás

MagyarEnglishDeutsch

Fizetési megoldás

Pénznem váltás

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Hűtő-Fagyasztó

Budapest, Üllői út 372.

info@gastrobolt.hu

 

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek  8.00 - 17.00
Szombat  9.00 - 13.00

 

Kecskemét, Fecske u. 32.

info@gastrobolt.hu

 

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek  8.00 - 17.00
Szombat  8.00 - 12.00

Hűtő, fagyasztó

 

Napjainkban minden házban és vendéglátó helyen, boltban található hűtő és fagyasztó, amelyek már nélkülözhetetlenek ételeink megfelelő tárolásához. Amennyiben azonban ezekkel valami gond van, az nem kis kárt okozhat nekünk. Ilyenkor a legfontosabb, hogy minél gyorsabban felismerjük a hibát és orvosoljuk azt. Webáruházunk hűtő és fagyasztó kategóriáján belül valamennyi márka alkatrészeit megtalálhatja, hogy a lehető leghamarabb megoldja a problémát.

 

Kínálatunkban csak minőségi termékek kapnak helyet, amelyek megnövelhetik a gépek élettartamát. 
Ma már el sem tudnánk képzelni az életünket azon gépek, berendezések nélkül, amelyek támogatják a mindennapi életünket. Amikor saját hűtőt, fagyasztót szeretnénk beszerezni, akkor számos szempontot kell figyelembe vennünk, mivel csak így találhatjuk meg az optimális megoldást. 

 

Azt azonban ne felejtsük el, hogy még a legjobb minőségű műszaki cikkekkel is történhetnek rossz dolgok, tehát egy idő után nem kizárt, hogy alkatrészcserére lesz szükség. Ez pedig magával hoz egy újabb dilemmát; honnan szerezzük be ezeket a pótalkatrészeket?

 

Szerencsére kínálatunk kialakításakor erre is gondoltunk, s háztartási gép alkatrészeink között több alkategóriát átböngészve keresheti meg az otthonába, üzletébe illő darabot. Mit szólna, ha egy kicsit elmélyülnénk a hűtők, fagyasztók világában, és utánajárnánk annak, hogy mit érdemes tudni a legfontosabb teendőkkel kapcsolatban?

 

Első lépés: a hűtő és fagyasztó kiválasztása

 

A háztartási gépek világában két fő döntéshozatalt igénylő helyzet van, amelyek előtt mindig mérlegelnünk kell. Az egyik magával a hűtőszekrény, a fagyasztó vásárlásával kapcsolatos, hiszen nem árt tudnunk, hogy melyik termék illik a környezetünkbe. Láthatja, hogy mi aztán komolyan vesszük az alkatrészek cseréjét, de nem győzzük eléggé hangsúlyozni, hogy kizárólag minőségi márkák gépeit válassza mindenki.

 

A hűtő, fagyasztó kiválasztását sok tényező befolyásolja, de talán az igényeink hatnak majd a folyamatra a leginkább. El kell találni a megfelelő méretet, mind szélességben, mind hosszúságban, sőt, sokszor az ajtónyitás módja ugyancsak közbeszólhat a konyha berendezése alatt. 

 

Másik fontos kérdés, hogy beépíthető vagy szabadon álló termékre vágyunk, illetve a kialakítás is sokat nyom a latban. Végül, a kijelző, a zajszint és az energiaosztály sem hagyható figyelmen kívül.

 

Második lépés: Amikor cserélni kell egy alkatrészt

 

Kategóriánkon belül most leginkább az alkatrészek kapnak főszerepet, mert bármennyire is szeretnénk elkerülni ezt, hosszú évek múltán nagy eséllyel kell cserében gondolkoznunk.

 

Ilyenkor fontos, hogy észrevegyük a hibát, amennyiben nem értünk a műszaki gépekhez, kérjük ki szakértő véleményét a témában. Ha már tudjuk, mi a gond, akkor a hűtő, fagyasztó márkájához passzoló alkatrészt szerezzük be!

 

Igazából előfordulhat, hogy sokszor a legapróbb kiegészítők segítenek a legtöbbet, a hibátlan működés, a biztonságos, szakszerű tárolás vagy éppen az esztétikus megjelenés kivitelezésében. Gondolok itt például az üvegtartóra, a zöldséges fiókra, a tömítésre, a csúszóra, a biztosítékra vagy éppen a vízszűrőre, ventilátormotorra. Tudjuk, hogy ezeknek a hiánya, hibája nem kis kellemetlenséggel járhat. 

 

Weboldalunkon többek között az LG, a Samsung, a Whirlpool, a Beka, a Gorenje, a Daewoo, a Zanussi és a Siemens gépek tartozékait is megtalálhatja, s amikor ez megtörtént, nincs más dolga, mint a “Kosárba” helyezni a megfelelő darabokat!