Mosogatógép, sütő, jégkásagép stb. alkatrészek...

Kés, élező, vágólap, pizzéria felszerelés stb...

Szárítógép, mosógép, sütő, stb. alkatrészek...

Kategóriák

       Kávégép Szerviz

Saeco, Jura, Delonghi, Krups kávégépek szakszervize...

Rendelés info:

(kizárólag email-ben)

info@gastrobolt.hu

 

Átvételi pontok:

Budapest, Üllői út 372.

Nyitva tartás:

Hétfő-Péntek  8.00 - 17.00

Szombat          9.00 - 13.00

 

Kecskemét, Fecske utca 32. 

Nyitva tartás:

Hétfő-Péntek  8.00 - 17.00

Szombat          8.00 - 12.00

Kávégép Bolt

Alkatrész Kereső

Filter Bolt

 


Árukereső.hu

 

 

Nyelv váltás

MagyarEnglishDeutsch

Fizetési megoldás

TOP termékek

Pénznem váltás

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

BaByliss

Budapest, Üllői út 372.

info@gastrobolt.hu

 

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek  8.00 - 17.00
Szombat  9.00 - 13.00

 

Kecskemét, Fecske u. 32.

info@gastrobolt.hu

 

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek  8.00 - 17.00
Szombat  8.00 - 12.00

A férfiak tudják, hogy a jó megjelenéshez az ápoltság óriási szerepet játszik, éppen ezért a borotválkozás és hajvágás sem elhanyagolható tevékenység. Megesik azonban, hogy nem találjuk az ezekhez szükséges eszközöket, kellékeket. Nincs más választásunk, csak a minőség! Webáruházunk BaByliss kategóriáján belül olyan produktumokkal találkozhat, amelyekkel tökéletessé tehető kinézete.

 

Kínálatunkban igyekeztünk minden olyan hasznos és megbízható márkás terméket összegyűjteni, amelyek elégedettséggel tölthetik el kedves ügyfeleinket.Akár a borotválkozásról, akár a frizura kialakításáról is legyen szó, semmiképpen sem szabad silány eszközökkel elvégezni őket! Ez igaz akkor, ha profikhoz fordulunk és akkor, amikor mi magunk vesszük kezünkbe a tevékenységeket. Kategóriánkban elmerülve viszont meglátja, biztos lehet abban, hogy minőségi eredmény vár majd Önre, minőségi kellékeinknek köszönhetően!

 

BaByliss produktumaink között egy-egy terméknek többféle változatára bukkanhat, hiszen igyekeztünk minél több igénynek megfelelni. Speciális vágókészleteink Önnel lesznek majd a hajvágás kezdetétől egészen a végéig. Szeretné végre nyugodtan megtervezni frizuráját? Szeretné, ha minden gördülékenyen menne? Ez esetben tartson velem és fedezzük fel együtt, mi mindent rejt a kategóriánk!

 

BaByliss - a márka, ami már-már tökéletes

 

Ha eddig nem hallott volna kínálatunk egyik legkülönlegesebb márkájáról, a BaBylissről, akkor engedje meg, hogy bemutassam Önnek. A borotválkozás, a fodrászat legfőbb kiegészítői egyaránt helyet kapnak a kínálatában.

 

A márkát a ‘60-as években hozták létre azzal a céllal, hogy a fodrászok elsődleges támogatója legyen. Világszerte több mint 60 országban forgalmazza termékeit és soha nem adja fel, ha a folyamatos fejlesztésről van szó. 

 

Megvannak az előnyei annak, ha konkrétan a BaByliss kiegészítőit keressük, ugyanis egy komplett márkás eszköztárral sokkal jobb munkát végezhetünk. Megteremthetjük a megfelelő körülményeket, és maga a tevékenység is jóval balesetveszélyesebb lesz, nem úgy, mint amikor silány darabokat veszünk a kezünkbe.

 

A férfias hajvágás trükkjei

 

A férfiak frizurájának kialakítása egy kicsit eltér a hölgyekétől. Habár az sem mindegy, hogy a nők milyen ollóval vágatják a hajukat, de férfiak esetében a hajnyírás eszközeinek kiválasztása szintén kiemelten fontos. Főleg igaz ez akkor, amikor konkrét kellékeket szeretnénk beszerezni.

 

Kezdjük ott, hogy ahány férfi, annyiféle frizura létezik. A hajvágás során sokféle méretű hajvágó fejjel találkozhatunk, amelyek a gépekben könnyen kicserélhetők. Kapható például 3, 6, 14 vagy akár 22 mm-es fej egyaránt. Ezeknek a legnagyobb használati előnye, hogy tökéletesen passzolnak az igényekhez, sőt akár egy frizura elkészítése alatt több fejjel is dolgozhatunk. Manapság már nem ritka a különféle minták vágása sem. 

 

Ha a kategórián belül továbbgörget, akkor borotválkozási kiegészítőkkel, speciális tápegységekkel és hajvágó szetekkel szintén találkozhat. 

 

Kinek ajánljuk termékeinket?

 

Igazából bárkinek, aki az igényes megjelenés híve, és szívesen tesztelné otthon fodrászképességeit. De a profi szalonokban dolgozó fodrászok sem fognak csalódni, ők kategóriánkból akár több darabot is kiválaszthatnak. 

 

Önnek is elnyerte a tetszését valamely produktumunk? Ez esetben helyezze bátran a “Kosárba”!