Mosogatógép, sütő, jégkásagép stb. alkatrészek...

Kés, élező, vágólap, pizzéria felszerelés stb...

Szárítógép, mosógép, sütő, stb. alkatrészek...

Kategóriák

       Kávégép Szerviz

Saeco, Jura, Delonghi, Krups kávégépek szakszervize...

Rendelés info:

(kizárólag email-ben)

info@gastrobolt.hu

 

Átvételi pontok:

Budapest, Üllői út 372.

Nyitva tartás:

Hétfő-Péntek  8.00 - 17.00

Szombat          9.00 - 13.00

 

Kecskemét, Fecske utca 32. 

Nyitva tartás:

Hétfő-Péntek  8.00 - 17.00

Szombat          8.00 - 12.00

Kávégép Bolt

Alkatrész Kereső

Filter Bolt

 


Árukereső.hu

 

 

Nyelv váltás

MagyarEnglishDeutsch

Fizetési megoldás

Pénznem váltás

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Borotva

Budapest, Üllői út 372.

info@gastrobolt.hu

 

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek  8.00 - 17.00
Szombat  9.00 - 13.00

 

Kecskemét, Fecske u. 32.

info@gastrobolt.hu

 

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek  8.00 - 17.00
Szombat  8.00 - 12.00Philips 

Manapság a Philips márkanév egyet jelent a minőséggel, a megbízhatósággal, ráadásul több területen is maradandót alkot. Éppen ezért, ha a borotva kerül szóba, szintén a márka innovatív modelljei népszerűek, mivel a cég számára ismert és fontos, hogy minden bőr- és szőrzettípus egyedi. 

Nemcsak az arcszőrzet eltávolítása, hanem a hajvágás, szakálligazítás vagy teljes testszőrtelenítés is szóba jöhet a férfi szépségápolás terén. Könnyen bosszúságot okozhat, ha a gép meghibásodik, így alkatrészek tekintetében nézzen szét ebben a kategóriában, szinte nincs olyan tartozék, amelyet ne találna meg itt! 

A Philips név több mint egy évszázada jelen van és meghatározó a világítástechnikai és elektronikai világpiacon. Folyamatosan és dinamikusan fejlődik, saját kutatólaboratóriumának számos szabadalom és találmány köszönhető, amelyek forradalminak számítanak. Kényelmesebbé tették az életünket és növelték az életminőségünket. 

A háztartási kisgépek közül a borotva és a borotválkozás terén is úttörő a Philips vállalat. Az 1930-as években azonnali sikert aratott elektromos borotvájával, amely egyben a tömegpiaci fogyasztást megalapozta. A mai innovatív termékek és alkatrészeik iránt rendkívül nagy a kereslet, töretlen népszerűség veszi körül. 

 

Milyen Philips alkatrészek lehetnek szükségesek? 

Egy család kényelmes és komfortos mindennapjait ma már rengeteg háztartási nagy- és kisgép segíti. A szórakoztatás vagy a szépségápolás terén sincs ez másképp, így idetartozik a fogkefe vagy a nőknek az epilátor, férfiaknak pedig a borotva. Utóbbi termékek igen változatosak, rengeteg gyártó széles választékával találkozhatunk a polcokon. 

Webáruházunkban a háztartási gép alkatrészek kínálatában ezért a borotva tartozékai sem hiányozhatnak, amelyek közül a Philips termékei kimagaslóan magas népszerűségnek örvendenek, ezért keresettek is. Egy-egy meghibásodott alkatrész akár romba dönthet egy amúgy ígéretesnek induló napot! 

A Philips borotva alkatrészek választékában megtalálható különböző típusokhoz vágófej keret és körkés tartó, fésű kapható, valamint az elektromos mivoltából kifolyólag tápegységre is szükség lehet. Gyakorlatilag minden megtalálható, bármilyen probléma lépjen is fel, a megoldás eszköze egyszerűen beszerezhető. 

 

Ne csak a borotválkozásra gondoljunk! 

A férfiak általában - sokan mindig és mindenben - a gyors megoldás hívei, és minél egyszerűbben szeretik elvégezni a borotválkozást, mellette a hajvágást szintén, ami számukra legtöbbször ez otthoni környezetben játszi könnyedséggel meg is oldható egy jól megválasztott Philips készülékkel. 

Egy multifunkciós eszköz lehetőséget ad egy igényes, ápolt külső megteremtésére és a kifogástalan megjelenést biztosítja. A haj és a nyak, a szakáll éles kontúrjai kirajzolhatók vele, a bőrvédővel ellátott testborotva a nyak alatti területeken teljesen biztonságosan használható, valamint a hajvágó modulnak köszönhetően pár pillanat alatt a frizura is kész. 

A Philips alkatrészek között a kényelmes hajvágáshoz és a tökéletes hossz eléréséhez találunk több méretben, különböző hosszúságú és különféle készülékekhez kompatibilis hajméretvágót. Ezzel végképp az elképzelések szerint, az igényeknek és a stílusnak megfelelően alakítható a külső. 

Ha Ön is elkötelezett a Philips márka iránt, és egy elektromos borotva mellett letette a voksát, akkor gond esetén bizonyára a javításra szavaz a készülékcsere helyett. A Philips alkatrészek gazdag kínálatát most tüzetesen átnézheti és garantáltan találni fog megfelelőt!