Mosogatógép, sütő, jégkásagép stb. alkatrészek...

Kés, élező, vágólap, pizzéria felszerelés stb...

Szárítógép, mosógép, sütő, stb. alkatrészek...

Kategóriák

       Kávégép Szerviz

Saeco, Jura, Delonghi, Krups kávégépek szakszervize...

Rendelés info:

(kizárólag email-ben)

info@gastrobolt.hu

 

Átvételi pontok:

Budapest, Üllői út 372.

Nyitva tartás:

Hétfő-Péntek  8.00 - 17.00

Szombat          9.00 - 13.00

 

Kecskemét, Fecske utca 32. 

Nyitva tartás:

Hétfő-Péntek  8.00 - 17.00

Szombat          8.00 - 12.00

Kávégép Bolt

Alkatrész Kereső

Filter Bolt

Nyelv váltás

MagyarEnglishDeutsch

Fizetési megoldás

TOP termékek

Termékajánló

Pénznem váltás

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Braun

Budapest, Üllői út 372.

info@gastrobolt.hu

 

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek  8.00 - 17.00
Szombat  9.00 - 13.00

 

Kecskemét, Fecske u. 32.

info@gastrobolt.hu

 

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek  8.00 - 17.00
Szombat  8.00 - 12.00

Braun

A férfiak azért is járnak szívesen borbélyhoz, mert itt nemcsak új frizurát kapnak, de a szakállváságon is túleshetnek. Köztudott, hogy a profik kezében mindig csak minőségi eszközök vannak. Nekünk viszont gyakran gondot okozhat ezeknek a beszerzése. Webáruházunk Braun kategóriájának termékei között olyan darabokkal találkozhat, amelyek Önnek is megkönnyítik majd a borotválkozás nehézségeit. 


Amennyiben úgy gondolja, fontos, hogy milyen a megjelenése a hétköznapok során, akkor érdemes böngésznie webáruházunk borotva kínálatában!


prev
12
next


prev
12
next

Vannak, akik otthon borotválkoznak, míg mások ezt szakemberre bízzák. Bármelyik csoportba is tartozik, annyi biztos, hogy csak a jó eredmény vált ki elégedettséget Önből. Webáruházunk háztartási gép alkatrészeinek kínálata éppen ezért úgy lett összeállítva, hogy minden úriember megtalálja azokat az eszközöket, amelyekkel tökéletesítheti megjelenését. Habár kiegészítő és kiegészítő között is vannak különbségek.

 

Ha biztosra akar menni, akkor csak minőségi darabok használata ajánlott. Gondolunk itt arra, hogy rengeteg silány és kevésbé silány produktumokat dobnak piacra, és Önnek nem kell kevesebbel beérnie! Webáruházunk Braun kategóriájában olyan eszközök, kiegészítők várják majd, amelyekkel gyerekjáték a szépítkezés! Tartson velem néhány sor erejéig, hogy ezt be is bizonyítsuk Önnek!

 

Mire való az a sok-sok “borotválkozós” kiegészítő?

 

A tökéletes folyamat tökéletes felkészültséget igényel. Éppen ezért nemcsak magát a gépet, borotvát kell beszereznünk, hanem a tevékenységhez passzoló kiegészítőket is. Kínálatunkban már egyhamar észrevehette, hogy ezeknek mindenféle típusa létezik. De talán először azt tisztázzuk, hogy miért is kellenek és hogyan vehetjük a hasznukat!

 

A tartozékok többsége abban segít nekünk, hogy növeljük az eszközök élettartamát, megóvjuk azokat a külső hatásoktól, valamint biztonságos és szakszerű környezetet teremthessünk. Valójában a legtöbb márkás termék egyfajta garanciaként is szolgál nekünk, garanciaként arra, hogy hosszú távon eleget tehetünk ezeknek a feltételeknek. 

 

Jó példa erre a Braun borotva- és fésűtartó. Ez többféle szakállvágóhoz is passzol. A precíziós vágófejnek hála az apró, finom beállítások is egyszerűen kivitelezhetővé válnak. 

 

Még több Braun!

 

Kategóriánkon belül tovább barangolva egyéb érdekes eszközökre is bukkanhat, amelyek között mindegyiknek megvan a maga használati előnye. Ha még mindig vannak kétségei a témát illetően, akkor tekintse meg termékeinket!

 

Nem szabad megfeledkezni a kis méretű, de annál nagyobb jelentőségű kellékekről sem! Az olyan darabok, mint amilyen például a hajvágó fésű, a vágófej, a tartó, a fedél, a nyomógomb vagy a védőkupak, abban támogatnak mindenkit, hogy minden olajozottan menjen a borotválkozás során. 

 

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy nem lehetünk eléggé felkészültek, s valljuk be, hogy a megfelelő termékekkel precízek és gyorsak is lehetünk. Hiszen tudjuk, hogy az urak nem szeretik az idejüket vesztegetni. Arról nem is beszélve, hogy a márkás változatoknak hála a baleseteket is elkerülhetjük. 

 

Ha szeretné felfrissíteni eszköztárát, akkor keressen minket bizalommal! Kínálatunkban minden férfi bátran válogathat és beszerezheti a számára szükséges borotvakellékeket. Amennyiben a kiszemelt terméket a “Kosárba” helyezi, mindössze néhány napon belül megérkezik majd Önhöz!